Telefoon: +32 (0)15 22 23 22 E-mail: info@dils-fsw.be Klantenportaal

Over Dils Fire - Stone - Wood

Een halve eeuw vakmanschap

Bouwcenter Dils is een derde generatie familiebedrijf dat sinds 1961 een gevestigde waarde vormt in de interieurwereld. Onze 1.500 m2 grote toonzaal staat open voor particulieren, architecten, keukenbouwers en bouwfirma’s. Keramiektegels, natuursteentegels, parket, haarden en schouwen en alle maatwerk in natuursteen, composiet, keramiek en Dekton vindt u hier terug. Kortom, alles kan perfect gecombineerd en samen gekozen worden.

Van concept naar creatie

Bij Bouwcenter Dils maakt u kennis met mensen die door hun jarenlange ervaring weten hoe ze u kunnen helpen, en een oplossing bieden voor al uw vragen. Wij inspireren en adviseren, helpen bij het kiezen en gaan elke uitdaging aan, rekening houdend met uw wensen en budget.

Inspirerende materialen

Onze klanten zijn enthousiast over het aanbod in onze showroom. Tegels in alle prijsklassen, exclusieve designmerken en topkwaliteit zijn onze criteria. Steeds vernieuwend en inspirerend, zodat kiezen een plezier wordt.

Wij serveren vakmanschap

Al het fijne interieurmaatwerk wordt met zorg verwerkt in onze moderne productieafdeling. Precisiewerk door de nieuwste technologie en machines, gecombineerd met authentiek vakkundig handwerk zorgen voor een perfect eindresultaat. Onze jarenlange trouwe klanten waarderen ons maatwerk voor de voortreffelijke afwerking.

Dils Fire - Stone - Wood, waar een persoonlijke aanpak centraal staat